Deconstruction

van Sjoerd Smit

- Werkcode: 1 000 740

Sjoerd Smit over Deconstruction

Digitale Portretschilderkunst

Degenen die geen macht hebben over het verhaal dat hun leven domineert, macht om het opnieuw te vertellen, te heroverwegen, te deconstrueren, er grappen over te maken en het te veranderen als de tijden veranderen, zijn echt machteloos.
-Salman Rushdie-

Over mijn werk:
Ik heb me altijd afgevraagd wat de Hollandse meesters uit de 17e en 18e eeuw zouden hebben gemaakt als ze alle digitale hulpmiddelen hadden gehad die we nu gebruiken.

Mijn digitale portretten zijn een samensmelting van de stijlen uit deze periode, vermengd met stukjes digitale abstractie, rasters, kleurvlakken en grafische symbolen.
Ik wil hiermee laten zien dat kunst verbonden is door de tijd, ongeacht de hulpmiddelen die zijn gebruikt.

Door de kijker recht aan te kijken probeer ik de persoonlijkheid en emotie van de geportretteerde zo intens mogelijk over te brengen.

Ik werk te allen tijde in hoge resolutie zodat elk kunstwerk in groot formaat en op de hoogste kwaliteit kan worden afgedrukt.
Deconstruction vind je in de categorieën De Man, Deconstructie, Digital Art, Fotografie, Gouden Eeuw (Nederland), Lichtval, Menselijk oog, Modern, Portret, Rembrandt van Rijn, Renaissance en Schilderijen.
Sjoerd Smit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd Smit

Ik ben grafisch vormgever en digitaal kunstenaar. Ik maak digitale kunst in hoge resolutie voor een perfecte Fine Art printkwaliteit. Ik maak gebruik van fotografie, illustratie en diverse digitale grafische en schildertechnieken in al mijn werken.

Beschikbaar voor werk in opdracht.
Stuur mij een bericht met je wensen: info@digitalartwork.nl
Bezoek ook mijn galerie / website: https://www.digitalartwork.nl

Alle werken van Sjoerd Smit


Waarom je kiest voor Deconstruction op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Deconstruction van Sjoerd Smit

Koop dit digital art werk Deconstruction van Sjoerd Smit als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 000 740
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.