Delage D8-120 Aerosport 1938 met Franse vlag

Delage D8-120 Aerosport 1938 met Franse vlag van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Delage D8-120 Aerosport 1938 met Franse vlag

van Jan Keteleer

Delage D8-120 Aerosport 1938 met Franse vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661130
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

De Delage D8 Aerosport is een minder bekende auto uit de jaren dertig. Er zijn er maar een beperkt aantal van gebouwd en dat maakt de Delage D8 erg populair bij verzamelaars. De Delage D8 Aerosport was bedoeld voor de rijken der aarde, nu is het als verzamelobject niet anders.

Dit schilderij uit 1938 van de Delage D8 Aerosport voor de Franse vlag is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken