Delage D8-120 Aerosport Klassieke Auto

Delage D8-120 Aerosport Klassieke Auto van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Delage D8-120 Aerosport Klassieke Auto

van Jan Keteleer

Delage D8-120 Aerosport Klassieke Auto van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 836791
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
482 gratis verzending!

Omschrijving

Als u een van diegenen bent die van klassieke auto's houden en een beetje show aan uw collectie wilt toevoegen, dan wilt u misschien de Delage D8-120 Aerosport 1938 overwegen. Deze auto is een van de meest populaire modellen die Delage bouwde in de periode van zijn bestaan. Hij was te zien in vele beroemde films, zoals The Great Escape en World War II: The Battle of Britain. Als u een luxe auto wilt met een geweldig design, maar met de luxe en prestaties van een hedendaagse luxe auto, dan is dit het model voor u. De D8-120 Aerosport 1938 geeft u alles wat u zoekt in een klassieke sportwagen zonder er een fortuin aan uit te geven.

De carrosserie van deze Delage D8-120 Aerosport is gemaakt van een aluminiumlegering die speciaal is gelegeerd om hem een stijvere structuur te geven. Het is bedekt met een hoogglans lak die ook bestand is tegen roesten. Deze auto heeft een gepolijst aluminium voorspatbord en heeft grotere voorste lucht dammen die met opzet zijn gemaakt om te helpen afvoeren motorgeluid. Er is ook zijskirts die slim zijn toegevoegd om de aerodynamica te verbeteren. De Delage D8-120 heeft veel lofbetuigingen ontvangen van autopublicaties, waaronder de titel "Best Sports Car" in de categorie "Best Overall Performance" op de 2021 International Car Show. Hij werd ook bekroond met de "Manufacturer's Choice" door Auto Test Europe.

Als u graag in klassieke auto's rijdt en fijne kunst waardeert, dan zult u dol zijn op de D8-120 Aerosport.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken