Delft | Nieuwe Kerk in de nachtelijke spotlight

Delft | Nieuwe Kerk in de nachtelijke spotlight van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Delft | Nieuwe Kerk in de nachtelijke spotlight van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 192680
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!

Omschrijving

De Nieuwe Kerk in Delft is een kerkgebouw aan de Markt in het centrum van deze levendige studenten stad in Zuid Holland. De Nieuwe Kerk dateert uit 1496 en heeft een historische band met de Koninklijke familie. Prins Willem van Oranje, de Vader des Vaderlands die in 1584 werd neergeschoten door Balthasar Gerards, is de eerste die er werd begraven. De kerk is daarom ook zeer bekend vanwege het praalgraf van Willem van Oranje. De toren is met zijn 108,75 meter de één na hoogste kerktoren van Nederland en de kerk heeft 16 gebrandschilderde ramen.
Een krachtige en kleurrijke nachtfoto van een schitterend en bekende Nederlands bouwwerk.

Het standbeeld voor de Nieuwe Kerk is geplaatst ter herinnering aan de in Delft geboren rechtsgeleerde en remonstrants leider Hugo Grotius, beter bekend als Hugo de Groot. Het van 1886 daterende standbeeld is vervaardigd in opdracht van een landelijk comite en is een ontwerp van de Haarlemse beeldhouwer F.L. Stracke jr.

"Delft bij nacht" is een fotoalbum met nachtfoto's van de mooie locaties in en rondom het centrum van Delft. Gefotografeerd door Ricardo Bouman | Desenho Vormgeving uit Zoetermeer.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken