Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 17 uur geldig!

Delft Stadskaart | Zwartwit

van Wereldkaarten.Shop

- Werkcode: 568017

Wereldkaarten.Shop over Delft Stadskaart | Zwartwit

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Moderne stadskaart van Delft in zwartwit met stadsnaam.
Deze stadskaart is in 4:3 verhouding en heeft een witte kaderrand. De kaart is geheel met de hand op digitale wijze geïllustreerd met een digitale tekenpen waarbij alle wegen, wateren (grachten) en woonwijken nauwkeurig zijn vastgelegd als lijntekening.
Het illustratieproces van de gehele stadskaart heeft enkele weken gekost om te maken. Een aardig klusje dus. Maar zeer de moeite waard.
Deze stadskaart toont de volgende Delftse wijken:
Tanthof, Voorhof, Technische Universiteit Delft ( TU Delft ),
Den Hoorn, Warmoestuin, Haantje, Hof van Delft, Westerkwartier, Vrijenban, Wippolder, Ruiven en Tanthof-West.
Delft Stadskaart | Zwartwit vind je in de categorieën Delft, Den Hoorn (Midden-Delfland), Den Hout, Digital Art, Hart, Hof van Delft (wijk), Lijntekeningen, Modern, Stadskaarten, Tanthof, Tekeningen en Wereld- en landkaarten.
Wereldkaarten.Shop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wereldkaarten.Shop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit eigen ontwerpstudio en atelier in Zoetermeer.
Ricardo Bouman 'het creatieve brein achter Wereldkaarten shop' is een grafisch ontwerper en illustrator met passie voor reizen, grafisch ontwerp, schilderkunst en cartografie.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische kunst met o.a. verf- en inktsoorten en illustreert hij digitale kaarten 'zoals lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op zijn Instagram pagina via: @wereldkaarten.shop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van Wereldkaarten.Shop


Meer weten over Wereldkaarten.Shop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Delft Stadskaart | Zwartwit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Delft Stadskaart | Zwartwit van Wereldkaarten.Shop

Koop dit digital art werk Delft Stadskaart | Zwartwit van Wereldkaarten.Shop als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 568017

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133 120 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.