Delfts Blauw, witte bloemen en abrikozen ‘

van Willy Sengers

- Werkcode: 992 661

Willy Sengers over Delfts Blauw, witte bloemen en abrikozen ‘

Stilleven horizontale foto van een kleine Delftsblauwe pot van Villeroy en Boch met daarin witte bloemen. Oa pioenroos. De pot staat op een klein oud wit langwerpig schaaltje, met fijne blauwe en gele decoratieve lijn , met abrikozen erop. Alles op een robuuste lichte houten tafel samen met een klein wit kannetje, tegen een wolkige lucht met de structuur van linnen doek. Op het kannetje zit een ijsvogeltje waarin het blauw van de pot terugkomt, maar ook het zachte oranje van de abrikozen. Als je goed kijkt zie je vlinders.
Willy heeft een licht, zacht en harmonieus beeld geschapen, haast schilderachtig, waarin boeiende details zitten. Het ijsvogeltje en de vlinders zijn unieke details.
Delfts Blauw, witte bloemen en abrikozen ‘ vind je in de categorieën Abrikoos, Blauw, Collage, Delfts Blauw, Fotografie, IJsvogel, Lente, Modern stilleven, Oranje, Paeonia, Touch of Blue, Vlinders en Wit.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Delfts Blauw, witte bloemen en abrikozen ‘ op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Delfts Blauw, witte bloemen en abrikozen ‘ van Willy Sengers

Koop de collage Delfts Blauw, witte bloemen en abrikozen ‘ van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 992 661
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.