Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah

Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 128168

Delicate arch bij zonsondergang, Arches National Park, Utah van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Delicate arch bij zonsondergang, in Arches National Park, Utah. Door de boog zijn de met sneeuw bedekte bergen te zien aan de horizon. Delicate Arch is een 16 meter hoge vrijstaande natuurlijke boog van zandsteen in het Arches National Park nabij Moab in de Amerikaanse staat Utah. De boog is niet te bereiken met de auto en om er te komen moet er een wandeling worden afgelegd van meer dan een uur. Delicate Arch is het meest beroemde monument uit het nationaal park en een belangrijk symbool voor de staat Utah.

Over Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op https://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: https://www.istockphoto.com. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken