Sanfter Morgen van Maria Ismanah Schulze-Vorberg

Werkcode: 198 836 Kopieer de werkcode

Maria Ismanah Schulze-Vorberg profielfoto Bartnelke mit Textur (French Texture)

Dit werk wordt aangeboden door Maria Ismanah Schulze-Vorberg

My art is devoted to the magical interplay of colours and form which my inner and outer eyes discover and reveal. It is influenced by my very personal perspective and perception of the subjects, their interplay with their surroundings and light.It?s not the exotic and spectacular I search for (thinking that it?s quite easy to reproduce their beauty), it?s the seemingly common, the mostly overlooked that attracts me the most. To convert them with her camera into visual poetry, revealing their mystery of beauty and bewitchment is my passion and challenge.These images - even if they originated from my very personal sense for light, beauty, harmony and composition - gain a personal life on their own thus becoming independent beings. They were created through my yet not by me. They have the power to touch the viewer and capture his attention in their very own way.

Meer weten over Maria Ismanah Schulze-Vorberg?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Erik
    Nederland
    5 / 5

    Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Familie Lensink
    Nederland
    5 / 5

    Helemaal top!
    Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Karin van Ess
    Nederland
    5 / 5

    Precies zoals ik het uitgezocht had!
    Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    H. Zeilstra-Quak
    Nederland
    5 / 5

    Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Marleen
    Nederland
    5 / 5

    Keurig en snel geleverd
    Ben erg tevreden, keurig en snel geleverd en contact per mail erg duidelijk

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Janwillem De Kaste
    Nederland
    5 / 5

    Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
    2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Lia
    Nederland
    4.5 / 5

    Top aankoop!
    Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Nienke
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken en zeer goede klantenservice
    Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Brigitte Meijer
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooie kwaliteit gemakkelijk in elkaar te zetten en heel veel keus. Blij met mijn niet meer saaie muren!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Iwona
    Nederland
    5 / 5

    Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    erik verlent
    Nederland
    5 / 5

    super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Sanfter Morgen van Maria Ismanah Schulze-Vorberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden