Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace I

Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace I van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 111861

Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace I van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een heleboel zeiljachten varen het laatste rak van de vijftigste Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace. Na een nacht gezeild te hebben naderen op 23 augustus ruim 500 boten de finish bij het West-Friesche Medemblik. De '24 Uurs' is een zeilwedstrijd van de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers waarbij kan worden gestart in veertien plaatsen aan het IJssel- of Markermeer, van Den Oever tot vlakbij Amsterdam. Maar er kan ook worden gevaren op Noord- en Waddenzee. Wie de meeste mijlen vaart, wint. De 50ste editie dwong deelnemers met onweer, zon, windshifts om te gaan. Hier een fotografisch bewijs dat ook het IJsselmeer in de categorie coulissenlandschap past.

Deze afbeelding heeft exact dezelfde afmetingen en hoogte van de horizon als Delta Lloyd 24 uurs Zeilrace II.

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken