Den Haag - Hofvijver in de lente

Den Haag - Hofvijver in de lente van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 213690

Den Haag - Hofvijver in de lente van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
111 gratis verzending!
Den Haag - Hofvijver in de lente van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Regeringsgebouwen aan de Hofvijver in Den Haag. Deze kleurrijke en dynamische avondfoto is gefotografeerd vanaf de Lange Vijverberg. Het beeld toont het Buitenhof (vlak naast het Binnenhof) die in de avonduren op mooie wijze spiegelen in het water van de Hofvijver. Deze foto is gemaakt met een lange sluitertijd. Door het gebruik van deze fototechniek worden wateroppervlakken mooi gladgestreken en komen de reflecties van de gebouwen heel mooi tot hun recht.
Om maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden te benutten als wanddecoratie, raadt ik u aan om "Xpozer" te kiezen als materiaalkeuze.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken