Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 0 uur geldig!

Denim Droplet (Druppel in Denim)

van Caroline Lichthart

- Werkcode: 217 097

Caroline Lichthart over Denim Droplet (Druppel in Denim)

Een druppel op een vogelveer in mooie blauwe denim-kleuren. (Lichtblauw). Een zorgvuldig samengesteld beeld. Less is more... Dit beeld is inmiddels populair!

Er is nog meer 'druppelwerk' in allerlei kleuren te vinden bij Caroline Lichthart's shop! Kijkt U even verder? U zult verrast zijn.... Ook heeft zij andere mooie onderwerpen gefotografeerd en artistiek bewerkt! https://www.werkaandemuur.nl/nl/werk/Blue-Feather-Veer-Denim-Druppel-/677427/134?mediumId=1&size=80x60

Druppel
Denim
Lichtblauw
Drop
Droplet
Tropf
Tropfen
Veer
Blauw
Macrofotografie
Close-up
vtwonen
Caroline Lichthart Fotografie
Denim Droplet (Druppel in Denim) vind je in de categorieën Abstract, Blauw, Denim Drift, Digitale Kunst, Druppels, Early Dew, Fotografie, Macrofotografie, Minimalisme, Modern, Slaapkamer, Stilleven en Water.
Caroline Lichthart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Caroline Lichthart

Mijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens. Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig. Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee fijne waardering mogen ontvangen van onder andere: The National Geographic FotoCommunity, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto, Viewbug en Pixoto. Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar! Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com, Viewbug en Facebook? U vindt mijn werk daar onder de naam van Caroline Lichthart.

Alle werken van Caroline Lichthart


Waarom je kiest voor Denim Droplet (Druppel in Denim) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Denim Droplet (Druppel in Denim) van Caroline Lichthart

Koop dit digital art werk Denim Droplet (Druppel in Denim) van Caroline Lichthart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 217 097

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.