Denim Droplet (Druppel in Denim)

Denim Droplet (Druppel in Denim) van Caroline Lichthart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Denim Droplet (Druppel in Denim)

van Caroline Lichthart

Denim Droplet (Druppel in Denim) van Caroline Lichthart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 217097
Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Speciale wens?
134 gratis verzending!

Omschrijving

Een druppel op een vogelveer in mooie blauwe denim-kleuren. (Lichtblauw). Een zorgvuldig samengesteld beeld. Less is more... Dit beeld is inmiddels populair!

Er is nog meer 'druppelwerk' in allerlei kleuren te vinden bij Caroline Lichthart's shop! Kijkt U even verder? U zult verrast zijn.... Ook heeft zij andere mooie onderwerpen gefotografeerd en artistiek bewerkt! https://www.werkaandemuur.nl/nl/werk/Blue-Feather-Veer-Denim-Druppel-/677427/134?mediumId=1&size=80x60

Druppel
Denim
Lichtblauw
Drop
Droplet
Tropf
Tropfen
Veer
Blauw
Macrofotografie
Close-up
vtwonen
Caroline Lichthart Fotografie

Dit werk wordt aangeboden door Caroline Lichthart

Caroline Lichthart profielfotoMijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens. Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig. Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee fijne waardering mogen ontvangen van onder andere: The National Geographic FotoCommunity, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto, Viewbug en Pixoto. Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar! Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com, Viewbug en Facebook? U vindt mijn werk daar onder de naam van Caroline Lichthart.

Alle werken