Depression - the assassin inside me.

van Frank Hendriks

- Werkcode: 281 256

Frank Hendriks over Depression - the assassin inside me.

Londen
Depression - the assassin inside me. vind je in de categorieën Autoverkeer, Avond, Cafés / Restaurants, Digitale Kunst, Fotografie, Gemoedstoestand, Londen, Mensen, Modern, Nachtfotografie, Sfeer (gevoel), Uitgaan en Urban / Street.
Frank Hendriks profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frank Hendriks

Bijna zestig, maar evengoed nog steeds verwonderd over 's mensens levenswandel. Mijn foto's moeten spreken – elk voor zich iets zeggen, dat een kleine of een grote waarheid in zich bergt. Ik tracht dat kleine ietwat groter te maken en dat grote net wat kleiner, ongeacht of ik een stad, de mens, of slechts het landschap vastleg waar, zo vrees ik, vaker wel dan niet mijn kijk op deze wereld zich mee meet. Ik wil ontroeren, maar ook schokken. Het alledaagse heeft voor mij een zeggingskracht die aan een ogenschijnlijk sobere foto meestal net die extra waarde geeft, een herkenbaar kenmerk dat eenieder die daar ook maar lichtelijk ontvankelijk voor is bekend voorkomt. Veel van mijn meest geslaagde foto's waarin de totale leegte of het grote niets ons door een niet te vullen ruimte, eenzaamheid of zelfs een alomvattende misère wenst te overdonderen, winnen juist aan intimiteit door een detail, een eenzaam wezen ergens in een hoekje van de foto, dat ons troost verschaffen kan. Bomen, land of water – zijn zij niet de elementen die zich voor de speelse streken van een schilder nimmer veilig wanen? In mijn beste werken ben ik op mijn eigen wijze en in hoogst bescheiden mate weer die negentiende-eeuwse kunstenaar die met penseel en verf zijn minuscule visie op de werkelijkheid probeert te geven. Ik hoop dat u mijn website evenzeer waarderen kunt als ik; ik heb er met liefde aan gewerkt en zal hem dan ook regelmatig water geven en verversen. Dank voor uw bezoek.

Alle werken van Frank Hendriks


Waarom je kiest voor Depression - the assassin inside me. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Depression - the assassin inside me. van Frank Hendriks

Koop dit digital art werk Depression - the assassin inside me. van Frank Hendriks als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 281 256
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
133,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden