Desire

van Lucienne van Leijen

- Werkcode: 979231

Lucienne van Leijen over Desire

"Verlangen"
Portret van een vrouw, geschilderd op doek. Tijdens het schilderen merkte ik dat een gevoel van melancholie de boventoon bleef voeren. Ik gaf haar een gele blouse, om het beeld een andere kant op te sturen. Natuurlijk wordt daardoor de tegenstelling juist meer voelbaar.
Het geeft niet. Het zijn de paasdagen van 2022, die zijn ondanks de zon niet alleen maar vrolijk en dat hoeft het ook niet te zijn.
Haar uitstraling is voor mij een verlangen naar iets onnoembaars.
Desire vind je in de categorieën Art deco, Boho, Geel, Melancholie, Mensen, Modern, Portret, Schilderijen, Sexappeal en Vrouw.
Lucienne van Leijen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lucienne van Leijen

Het maken van vrouwenportretten heb ik mijn hele leven gedaan. Het moet gewoon gebeuren. Alle emoties, ervaring, verwerking, inspiratie en verwondering krijgt bij mij vorm via portretten van vrouwen. Schilderijen, tekeningen, prints, mixed media, digitaal werk, alles kan voorkomen. Ik heb mijn eigen onderneming: KunstZinnigeOplossingen. Naast het zelf kunst maken, geef ik creatieve lessen en workshops.

Alle werken van Lucienne van Leijen


Meer weten over Lucienne van Leijen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Desire op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Desire van Lucienne van Leijen

Koop dit schilderij Desire van Lucienne van Leijen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 979231
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.