Destiny

Destiny van Shannon Dekker

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 426209

Destiny van Shannon Dekker

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!
Destiny van Shannon Dekker

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Destiny is een collage kunstwerk. Dit werk is met de hand gemaakt van oude krantenknipsels, papier uit oude magazines en afgewerkt met acrylverf en vernis.
Dit werk hoort bij de serie Children of hope. Hoe groeien de kinderen van deze werled op? Met geweld of met liefde? In oorlog of vrede? In gebroken gezinnen? De kinderen zijn onze toekomst welke cultuur, afkomst of geloof ze hebben! Het is onze verantwoordelijkheid wat wij ze leren en meegeven.

Over Shannon Dekker

Shannon Dekker profielfotoIk schilder al zolang ik mij kan herinneren. Ik ben eigenlijk opgeleid als interieurstyliste. Een erg geweldig leuk vak, maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Ik begon steeds meer tijd te besteden aan het maken van kunst. Dit is wat ik wilde doen en wie ik ben.
Door mijn kunstwerken meer diepgang te kunnen geven ben ik papier gaan gebruiken. Ik kies met zorg de foto's en quotes uit oude magazines en kranten om mijn werk nog meer te laten spreken.
I paint with paper..

Alle werken