Detail in het Verlaten Plafond.

van Roman Robroek

- Werkcode: 182 588

Roman Robroek over Detail in het Verlaten Plafond.

Deze foto is gemaakt in een prachtige kamer in een verlaten villa. De villa is gebouwd aan het eind van de 19e eeuw. De eigenaar is na de bouw al binnen 4 jaar overleden. Zijn zoon heeft daarna intrek genomen in deze prachtige woning, om er vervolgens ruim 30 jaar te vertoeven.

Nu staat de villa leeg.
Detail in het Verlaten Plafond. vind je in de categorieën Architectuur, Binnen, Detail, Deuren, Duitsland, Europa, Fotografie, Hal (architectuur), High dynamic range, Interieur (terminologie), Landen & Reizen, Leeftijd, Plafond (bouw), Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Stilleven, Urban / Street, Verlaten plekken en Villa (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Detail in het Verlaten Plafond. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Detail in het Verlaten Plafond. van Roman Robroek

Koop de foto Detail in het Verlaten Plafond. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 182 588
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden