Detail-orgel - Laurenskerk, Rotterdam

van Rossum-Fotografie

- Werkcode: 451 017

Rossum-Fotografie over Detail-orgel - Laurenskerk, Rotterdam

Het hoofdorgel van de Grote of Sint-Laurenskerk in Rotterdam is het grootste orgel van Nederland en een van de grootste volledig mechanische orgels ter wereld.

Het hoofdorgel heeft 85 stemmen en 7600 pijpen. Het is gebouwd door de firma Marcussen & Søn uit Denemarken. Het werd feestelijk in gebruik genomen op 8 december 1973 door organist Johann Th.Lemckert. Ongeveer 1800 mensen waren toen aanwezig, onder wie Prins Claus.
Detail-orgel - Laurenskerk, Rotterdam vind je in de categorieën Chamadewerk, Fotografie, Grote of Sint-Laurenskerk (Rotterdam), Hayo Boerema, Kroonluchter, Marcussen-orgel, Orgel, Rotterdam, Rugpositief, grootste orgel en 1973.
Rossum-Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rossum-Fotografie

Martin van Rossum (1993) is een gepassioneerd fotograaf woonachtig in Stolwijk. Vlak onder Gouda, in de gemeente Krimpenerwaard! Hij is veelzijdig, en heeft zichzelf de kneepjes van het vak aangeleerd. In landschapsfotografie is mooi licht voor mij het allerbelangrijkste. Ik trek er graag vroeg op uit om het mooiste licht van de dag te "vangen".

Alle werken van Rossum-Fotografie


Waarom je kiest voor Detail-orgel - Laurenskerk, Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Detail-orgel - Laurenskerk, Rotterdam van Rossum-Fotografie

Koop de foto Detail-orgel - Laurenskerk, Rotterdam van Rossum-Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451 017
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden