Detail van een Doopvontschelp.

Detail van een Doopvontschelp. van Filip Staes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 279218

Detail van een Doopvontschelp. van Filip Staes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!
Detail van een Doopvontschelp. van Filip Staes

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De doopvontschelp is het grootste levende tweekleppige weekdier ter wereld. De lengte van de schelp kan meer dan anderhalve meter bedragen en het dier kan rond de 250 kilo zwaar worden. De foto lijkt op een surrealistisch beeld maar is in feite een detail van de binnenzijde. Raja Ampat, West-Papua, Indonesië.

Over Filip Staes

Filip Staes profielfotoMijn naam is Filip Staes en in 1992 ben ik beginnen duiken. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. ( http://www.fsfotografie.be/wedstrijden.)Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken