Deur Potala Palace Lhasa Tibet

Deur Potala Palace Lhasa Tibet van Expediton Far East

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 136719

Deur Potala Palace Lhasa Tibet van Expediton Far East

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!
Deur Potala Palace Lhasa Tibet  van Expediton Far East

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het Potala Paleis in Lhasa, Tibet Autonome Regio, China, was de belangrijkste residentie van de Dalai Lama tot de 14e Dalai Lama tijdens de 1959 Tibetaanse opstand naar India vluchtte. Het is nu een museum en een World Heritage Site.

Over Expediton Far East

Expediton Far East profielfotoUnieke opnames die wij als reizigers hebben gemaakt. Reizen en fotograferen zit in ons bloed. Zeven jaar lang reisden we over de wereld met onze 4×4 overland truck, legden meer dan 250.000 km af en bezochten door de jaren heen 52 landen. Wie wij zijn? Wij zijn Nancy Verheijen en Hans Schrijen, twee enthousiaste, ondernemende en gedreven wereldreizigers. Deze uiteenlopende foto's zijn via werk aan de muur te koop. Onze passie voor reizen is uitgegroeid in een bedrijf, Expedition Far East, waarbij je als reiziger met eigen voertuig deel kunt nemen en samen met ons op reis kunt.

Alle werken