Facebook pixel
Deutsches Historisches Museum

Deutsches Historisches Museum van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Deutsches Historisches Museum van Eriks Photoshop by Erik Heuver thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 266262

Deutsches Historisches Museum van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Black Friday korting geactiveerd.
Nog 7 dagen en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Deutsches Historisches Museum van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het Duitse Historische Museum (Deutsches Historisches Museum), DHM voor de korte, is een museum in Berlijn gewijd aan de Duitse geschiedenis en omschrijft zichzelf als een plaats van verlichting en begrip van de gemeenschappelijke geschiedenis van de Duitsers en Europeanen. Het wordt vaak gezien als een van de belangrijkste musea in Berlijn en is een van de meest bezochte.

Het museum is gevestigd in het Zeughaus (wapenkamer) op de avenue Unter den Linden, evenals in de aangrenzende Exhibition Hall is ontworpen door I. M. Pei.

Over Eriks Photoshop by Erik Heuver

Eriks Photoshop by Erik Heuver profielfotoErik heeft meer dan 20 jaar ervaring met fotografie opgedaan. Gaandeweg merkte hij dat zijn interesses en kwaliteiten in fotografie sterker werden in de richting van landschaps- en straatfoto's. Erik houdt van de natuur en geniet vooral van de prachtige uitzichten. Het behoud van de natuur is belangrijk voor Erik. Met zijn foto's laat hij iedereen genieten van wat onze aarde te bieden heeft. "De natuur is mijn beste voorbeeld" was de uitspraak van zijn vader, die ook een fotograaf was.

Erik is in Enschede geboren en op 25-jarige leeftijd verhuisd naar België vanwege zijn werk. Na een paar jaar werd ik meer en meer geïnteresseerd in fotografie en ik vroeg me af of ik deze passie van mijn vader kon erven. Vier jaar later begon ik een studie Fotografie in Oudenaarde (TSO) met docenten, Hilde Braet, Leen Brands, Luc Polfliet en Kris Snoeck. Na deze studie begon ik mijn studie aan de Gentse Academie met leraar Lieven Herreman. Ik merkte dat ik mezelf de hele tijd kwijt kon raken in fotografie en dat de passie, om een mooie foto te maken, me in bezit nam.

Alle werken