Deventer Skyline met Lebuïnuskerk in de avond - 2

Deventer Skyline met Lebuïnuskerk in de avond - 2 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 80611

Deventer Skyline met Lebuïnuskerk in de avond - 2 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van de skyline van Deventer is genomen op een avond in december 2013.
Deventer is een stad, gemeente en oude Hanzestad in het oosten van Nederland en in het zuidwesten van de provincie Overijssel. De stad is gelegen aan de IJssel. De kerk die te zien is, heet de Grote of Lebuïnuskerk. Deze kerk is ontstaan in de 15e en 16e eeuw. De naam Lebuïnus behoort bij een Engelse missionaris die in 768 de IJssel overstak en besloot op een rivierduin een (houten) kerk te bouwen. De panden op de voorgrond behoren tot de Wellekade.
Deze foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 30 seconden en het gebruikte diafragma f16.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken