Deventer Skyline met Lebuïnuskerk in de avond - zwart-wit - 2

Deventer Skyline met Lebuïnuskerk in de avond - zwart-wit - 2 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Deventer Skyline met Lebuïnuskerk in de avond - zwart-wit - 2 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 186091
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto van de skyline van Deventer is genomen op een avond in december 2015.
Deventer is een stad, gemeente en oude Hanzestad in het oosten van Nederland en in het zuidwesten van de provincie Overijssel. De stad is gelegen aan de IJssel. De kerk die te zien is, heet de Grote of Lebuïnuskerk. Deze kerk is ontstaan in de 15e en 16e eeuw. De naam Lebuïnus behoort bij een Engelse missionaris die in 768 de IJssel overstak en besloot op een rivierduin een (houten) kerk te bouwen. De panden op de voorgrond behoren tot de Wellekade.
Deze foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 45 seconden en het gebruikte diafragma f11.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken