Deventer Toren

van Janet Edens

- Werkcode: 933855

Janet Edens over Deventer Toren

Zoek je een betaalbare originele schilderij voor boven de bank?
Deventer is een prachtige stad met gezellige winkelstraten, unieke winkels, mooie gebouwen en veel gezelligheid. Gezellig om er een terras te pakken op de Brink.
Dit werk is een pentekening van de Deventer Toren.
Deventer Toren vind je in de categorieën Affiche, Architectuur, Behang, Deventer, Digital Art, Kerken, Schilderijen, Skyline, Steden en zwarte pentekening.
Janet Edens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Janet Edens

Als autodidact maak ik moderne en kleurrijke schilderijen geïnspireerd door mode, graffiti, street art, retro patronen, pop-art, mooie songteksten, grafische vormen en typografie. Vooral street art vind ik fascinerend en naar buitenmuren met de mooiste schilderingen, afgebladerde posters, graffiti, tekeningen, handtekeningen en verf over verf kan ik uren kijken en inspireren mij enorm. Bij het Kunstencentrum Groep Groningen (heet nu BIJVRIJDAG) heb ik een schilderscursus Anders kijken gevolgd. Hier heb ik veel geleerd over schilderstechnieken en anders kijken naar alle dingen om je heen.

Sinds ik de techniek Mixed Media heb ontdekt en door veel oefenen en experimenteren, heb ik een eigen stijl weten te ontwikkelen. Ik vind het mooi om traditionele onderwerpen, portretten en stadsgezichten anders te belichten en op een originele manier weer te geven.

De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak, let op de trends en kijk wat mij energie geeft.

Alle werken van Janet Edens


Meer weten over Janet Edens?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Deventer Toren op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Deventer Toren van Janet Edens

Koop dit digital art werk Deventer Toren van Janet Edens als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 933855
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
200 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.