Dewy Dragonfly

Dewy Dragonfly van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 70642

Dewy Dragonfly van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze libel heb ik op een vroege morgen gefotografeerd in een veldje in Nederland. De naam van deze libel is de bloedrode heidelibel, Sympetrum sanguineum en komt zeer algemeen voor. De libel was voorzien van een grote hoeveelheid dauwdruppels. De grootte van deze libellensoort is ongeveer 34-39 mm.
Ik vind het erg rustgevend om in de natuur op zoek te gaan naar mooie insecten, zoals libellen, spinnen en vlinders. ?s Morgens vroeg zijn deze dieren nog rustig en heb je de kans om ze te treffen met dauwdruppels.
Deze foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandbediening. De gehanteerde sluitertijd was 1/15 seconde en het diafragma f2.8.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken