Deze bloembak fleurt de straat een beetje op

van Wijbe Visser

- Werkcode: 228 234

Wijbe Visser over Deze bloembak fleurt de straat een beetje op

Deze bloembak kwam ik tegen in een smal straatje in Lower Manhattan, New York City. In deze geweldige stad mag ik graag ronddwalen en dan kom je o.a. deze bloembak tegen. Het was zo iets anders in deze straat dat mijn oog er direct op viel.
Deze bloembak fleurt de straat een beetje op vind je in de categorieën Bossen, EF-S18-200mm f/3.5-5.6 IS, Fotografie, Nederland, New York, Noord Amerika, Tulp, Urban / Street, Wijbe Visser, bloembak, hyacint en opfleuren.
Wijbe Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wijbe Visser

Als geboren Amsterdammer voel ik me overal thuis. Heb al vele landen en steden mogen bezoeken. Leg mooie plekken vast met m'n Canon camera. Dat kan van alles zijn maar vooral natuur zijn. Met regelmaat verschijnen mijn mooiste foto's op mijn site, https://www.wijbevisser.nl/ . Deze foto's zijn van een lage resolutie, dus minder geschikt voor een afdruk. Voor een grote foto aan de muur heb je een hoge resolutie nodig, kies dan voor een foto op de pagina van https://www.wijbevisser.werkaandemuur.nl . Heeft u vragen mail mij dan. Wilt U up to date blijven van wat er op mijn site of in mijn shop geplaatst wordt volg mij dan via https://www.facebook.com/wijbe.visser. Alvast bedankt en laat iets van u horen door middel van een berichtje op mijn site, onderaan iedere pagina .

Alle werken van Wijbe Visser


Waarom je kiest voor Deze bloembak fleurt de straat een beetje op op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Deze bloembak fleurt de straat een beetje op van Wijbe Visser

Koop de foto Deze bloembak fleurt de straat een beetje op van Wijbe Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 228 234
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
83 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.