Diagonal

van Paul Kampman

- Werkcode: 34 545

Paul Kampman over Diagonal

Diagonal. Abstracte werkelijkheid. Foto van een industriele lichtarmatuur in oranje en grijs. Gemaakt in de Sunrise fabriek in Rotterdam Schiebroek.
Diagonal vind je in de categorieën Abstract, Diagonaal, Diagonaalmatrix, Fotografie, Industrie, Kunst, Lichtval, Oranje, Urban / Street, Wachtkamer, decoratief en lichtarmatuur.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Diagonal op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Diagonal van Paul Kampman

Koop de foto Diagonal van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34 545
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden