Diepblauwe bloem Koningsblauw van Roberto Zea Groenland-Vogels

Werkcode: 462 269 Kopieer de werkcode

Roberto Zea Groenland-Vogels profielfoto Deze prachtige diepblauwe koningsblauwe bloem springt zo mooi uit de foto uit de Lavastenen naar voren. Alsof de bloem zweeft en uit het beeld naar voren komt. Een krachtige bloem met een even-krachtige kleur. terwijl de omgeving bewogen lijkt en zelfs onduidelijk lijkt, is de bloem haarscherp en is alle tekening goed te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Roberto Zea Groenland-Vogels

Soms droom ik dat ik als kind in een Colombiaans bergdorpje rondhuppel en de prachtige natuur om mij heen bewonder. In het grote dal bevind zich de stad Bogota vol drukte en rumoer. Dat contrast zie ik nu als Colombiaanse Nederlander ook in ons Kikkerlandje. Probeer ik zonder 'Hocus-Pocus fotografie' de wonderen van de natuur vast te leggen.

NatuurFotografie:
Hoe zou het zijn om als een mini-mensje door je tuin te dwalen waar een sprookjesachtige wereld zichtbaar wordt vol bijzondere kleurrijke planten en dieren. En dat alles tegen het decor van een prachtige lucht vol reusachtige luchtkastelen of magische sterrenhemel. Als door de ogen van een kind wil ik met mijn foto's een verhaal vertellen hoe mooi onze planeet is, van ruige berggebieden en tropische regenwouden tot in je kleine achtertuin..."

KunstFotografie:
Met de collectie KunstFotografie wil ik laten zien hoe eenvoudige en alledaagse dingen om ons heen door het samenspel van licht, kleur, tijd en beweging zo bijzonder kunnen zijn. Mijn fototoestel is dan een soort tijdmachine die de tijd stil zet.. Zoals een momentopname van naar beneden vallend kletterend water en zie je een wonderlijke sculptuur ontstaan die in een bijzondere dansende vorm is vastgelegd...

Meer weten over Roberto Zea Groenland-Vogels?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Helma van Kooten
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met het bestelde kunstwerk. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Mocht je twijfelen, doe dat maar niet, het is zo mooi!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Rien
Nederland
5 / 5

Geweldig, top bedrijf!
Heb onlangs 2 werken besteld, de eerste was tijdens verzending beschadigd, na melding heel snel een nieuw exemplaar ontvangen, top! Hele goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Joyce
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Corma
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Alice
Nederland
4 / 5

Heel erg mooi
Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Tiny
Nederland
4 / 5

Super!
Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Marc Goorden
Nederland
5 / 5

Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Peet
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig!!!
Goeie communicatie,leuk dat jullie vragen om een foto,meeleven met de klant,bezorging was ook perfect geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Lia
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Yvonne
Nederland
5 / 5

super service ,en erg meedenkend.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Diepblauwe bloem Koningsblauw van Roberto Zea Groenland-Vogels op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 19 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
104,-93,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!