Dierenrijk – Cheetah  op jacht tijdens de Afrikaanse nacht

Dierenrijk – Cheetah op jacht tijdens de Afrikaanse nacht van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Cheetah op jacht tijdens de Afrikaanse nacht

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Cheetah op jacht tijdens de Afrikaanse nacht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437354
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Als je nog nooit het Afrikaanse continent hebt bezocht, kun je dit buitengewone beeld van een jachtluipaard op de jacht nog steeds waarderen. Het is nacht, overal waar de cheeta in Afrika is, en het is niet moeilijk je voor te stellen dat het ook een erg hete nacht is. De cheetah lijkt niet veel om het weer te geven. Het wil gewoon zijn prooi vangen. Het heeft duidelijk iets gevonden. Het is zeer zeker in beweging. Gezien wat we weten over cheeta's, weten we dat deze bepaalde cheetah bijna zeker die prooi binnenkort zal vangen. Beschikbaar als T-shirts, kunst aan de muur of interieurdecoratie producten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken