Dierenrijk – De drinkende olifant

Dierenrijk – De drinkende olifant van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – De drinkende olifant

van Jan Keteleer

Dierenrijk – De drinkende olifant van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437148
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een olifant staat op een plas water op een waarschijnlijk zeer warme dag. Deze scène beeldt het majestueuze, krachtige schepsel af temidden van het krijgen van een koel drankje. Het staat tussen een paar mooie lange grasvelden, en dit stuk acryl op canvas plaatst deze scène tegen een verbluffende achtergrond van schitterende kleuren. De olifant is zich niet bewust dat we hem zien drinken. Of het maakt niet uit. Deze eenvoudige maar krachtige scène laat de olifant eenvoudigweg bestaan. Het gaat zijn drank drinken en dan verder gaan. Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als binnenlandse huisdecorproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken