Dierenrijk – Drinkende koeien in het bos

Dierenrijk – Drinkende koeien in het bos van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Drinkende koeien in het bos

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Drinkende koeien in het bos van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437704
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Op een mooie dag voelen we het gemak van het kijken naar twee koeien die water drinken van wat waarschijnlijk een klein meer is. Ze worden volledig opgenomen in hun activiteit. Er is iets diep serene aan dit beeld. We zien de koeien ontspannen en genieten van het water. We nemen de verbazingwekkende natuurlijke scène om zich heen mee. Er zijn enkele werkelijk prachtige details in deze beelden. Binnen de details vinden we het gemakkelijk om onszelf te verliezen in alles wat dit rustige stuk te zeggen heeft. Dit is een moment in de tijd dat we kunnen waarderen. Beschikbaar als canvasmuurkunst of als ontworpen muurkunst.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken