Dierenrijk – Ganzen die bij volle maan opstijgen

Dierenrijk – Ganzen die bij volle maan opstijgen van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Ganzen die bij volle maan opstijgen

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Ganzen die bij volle maan opstijgen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443202
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Ganzen hebben een mythische kwaliteit voor hen. Iets aan hen kan ons als magisch slaan. Dit is misschien een van de redenen waarom ganzen door de jaren heen prominente figuren in een aantal sprookjes zijn geweest. Het is deze kwaliteit die dit fijne kunstwerk van Jan Keteleer zo'n uniek element geeft. Je ziet de ganzen zachtjes over het zachte water van het onbekende vliegen. De maan boven het hoofd lijkt zo fel te schijnen als alles ooit zou kunnen. Er is bijna een gevoel dat dit de enige bron van licht is voor kilometers in de wijde omgeving. Het is zo gemakkelijk om te verdwalen in dit stuk.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken