Dierenrijk – Giraffen op de vlucht

Dierenrijk – Giraffen op de vlucht van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Giraffen op de vlucht

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Giraffen op de vlucht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437321
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Drie giraffen die in het holst van de nacht vluchten. Een krachtige, misschien onheilspellende maan hangt over hun angstige hoofden. Waar gaan ze naartoe? Waar zijn ze bang voor? Er is een gevoel van urgentie dit stuk dat in onze harten reikt vanaf het eerste moment waarop we het zien. Dit is een stuk dat een mooie aanvulling kan zijn op niet alleen woningen, maar ook op een bedrijf. Het landschap, giraffen en de maan dienen om iets krachtigs te creëren. Beschikbaar in talloze prachtige prints of als interieurproduct voor thuis.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken