Dierenrijk – Grote kat kijkt je recht in de ogen

Dierenrijk – Grote kat kijkt je recht in de ogen van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Grote kat kijkt je recht in de ogen

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Grote kat kijkt je recht in de ogen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437359
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een van de meest pakkende beelden in deze collectie, Big Pussy is een verhaal met grote ogen. Dit zijn een paar brede, waakzame ogen die naar je uitkijken. Ze komen van een grote kat en zijn hoofd is al boven het wateroppervlak dat hij is. Dit stuk gebruikt scherpe, schitterende kleuren om die ogen tot leven te brengen. Ze worden volledig geabsorbeerd door je aanwezigheid. De vraag is of dit wel of niet een goede zaak is. Dat kunt u zelf beslissen! Verkrijgbaar in canvas, metaal, acryl of ingelijste prints, deze stukken kunnen ook worden gebruikt als interieurproducten zoals dekbedovertrekken.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken