Dierenrijk – Olifant loopt alleen door het water

Dierenrijk – Olifant loopt alleen door het water van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Olifant loopt alleen door het water

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Olifant loopt alleen door het water van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437105
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een olifant loopt alleen. Het loopt met een geleidelijk, groots doel. Het loopt tegen een achtergrond van verbluffende rode en andere kleuren in verband met de laatste momenten van zonsondergang. Misschien loopt deze olifant omdat het late uur naderbij komt. In bijna geen tijd zal de hemel in de schemering overgaan. Zal de olifant komen naar waar het vóór die tijd gaat? Of zal het zijn lange, vermoeide reis moeten voortzetten onder een deken van sterren. Dit prachtige acryl op canvas is verkrijgbaar als wall art, op t-shirts of als een breed scala aan producten voor binnenhuisinrichting.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken