Dierenrijk – Olifanten lopen samen naar hun drinkplaats

Dierenrijk – Olifanten lopen samen naar hun drinkplaats van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Olifanten lopen samen naar hun drinkplaats

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Olifanten lopen samen naar hun drinkplaats van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437330
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

We weten niet zoveel over de charmante olifanten in dit stuk als we zouden willen, maar we weten genoeg. We weten dat ze een familie zijn. We weten dat ze toegewijd zijn aan elkaar. Olifantenfamilies zijn enkele van de meest buitengewone families ter wereld. Dit is een prachtig tafereel van familie, banden en de natuur. De olifanten lopen langzaam, en ze lopen met een duidelijk doel. In plaats van ze mee te blazen, lijkt de wind die het hoge gras en de bomen beweegt in beweging te komen, alsof ze na toestemming vragen. Deze afbeelding is beschikbaar in verschillende afdrukformulieren of als interieurdecoratiemateriaal.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken