Dierenrijk – Olifanten ontmoeten een naakte vrouw

Dierenrijk – Olifanten ontmoeten een naakte vrouw van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Olifanten ontmoeten een naakte vrouw

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Olifanten ontmoeten een naakte vrouw van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437310
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een olifantenfamilie houdt zich bezig met een soort van conferentie met een vrouw langs de vlakten. De vrouw is volledig naakt, maar we weten dat ze loopt en staat met verbluffend vertrouwen. Ze is comfortabel in haar vel. Ze spreekt met een familie van olifanten. De ouders lijken een beetje op hun hoede te zijn en wie kan hen de schuld geven? Voor het moment lijken ze tevreden. De babyolifant staat te popelen om de vrouw te ontmoeten. Het staat te popelen om een nieuwe vriend te maken. Deze krachtige scène is beschikbaar als wall art, t-shirts of als interieurdecoratieproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken