Dierenrijk – Paarden in de zee

Dierenrijk – Paarden in de zee van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Paarden in de zee

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Paarden in de zee van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437314
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een glorieuze, adembenemende stormloop van paarden in de zee! Dit is een perfecte scène voor niet alleen degenen die van paarden houden, maar ook voor degenen die de ongelooflijke energie en kracht van dieren waarderen. Eén enkel dier kan krachtig genoeg blijken te zijn. Breng de energie samen van verschillende voorbeelden van hetzelfde dier en je hebt grenzeloos potentieel voor die energie en kracht. Kunstenaars hebben dit al jaren in hun werk vastgelegd en dit stuk vormt daarop geen uitzondering. Verkrijgbaar in verschillende prints of als interieurproduct, zoals dekbedovertrekken, t-shirts of douchegordijnen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken