Dierenrijk – Twee eenden in een vijver

Dierenrijk – Twee eenden in een vijver van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Twee eenden in een vijver

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Twee eenden in een vijver van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437702
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

We geven nooit de juiste hoeveelheid respect voor de natuur. Overweeg dit echter: op elk gegeven moment zijn er honderden, misschien duizenden momenten die zich ontvouwen in de bomen, de meren, de rivieren, de bergen en de andere plaatsen die op miraculeuze en grotendeels onaangetaste wijze door de mensheid worden bewaard. De scène in dit kunstwerk is een goed voorbeeld van wat dit allemaal betekent. Het is een eenvoudige scène, maar wanneer je een moment neemt om te genieten van de details, begin je de schoonheid te begrijpen die overal om je heen gebeurt. Het enige dat je hoeft te doen is opletten. Verkrijgbaar als ingelijst of canvas wall art.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken