Dierenrijk – Zwanen in een rivier in de buurt van huis

Dierenrijk – Zwanen in een rivier in de buurt van huis van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Zwanen in een rivier in de buurt van huis

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Zwanen in een rivier in de buurt van huis van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437700
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een van Jan Keteleer's meest adembenemende natuurtaferelen, dit stuk combineert prachtige, gedetailleerde zwanen met een van de rijkste natuurlijke achtergronden die je ooit zult vinden. Verdere buitengewone details zijn te vinden in de bomen. Je kunt zelfs zover gaan dat je je de details binnen de bomen voorstelt. Uiteindelijk is het helemaal aan jou, maar dit is een stuk dat je naar een speciaal plekje kan brengen. Het huis op de achtergrond is vredig en het roept je naar huis. Dit unieke acryl op canvas is verkrijgbaar als T-shirts, kunst aan de muur of binnenhuisinrichting.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken