Dierenrijk – Zwanen in een vijver

Dierenrijk – Zwanen in een vijver van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Zwanen in een vijver

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Zwanen in een vijver van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437690
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Verkrijgbaar als canvas wall art of ingelijste kunst aan de muur, zwanen in een vijver schildert een vreedzame scène van de natuur af. We zien twee zwanen samen bewegen. We zien het zachte, ongerepte water. Naarmate we langer kijken, beginnen we de rest van de achtergrond in te nemen. De bergen zijn spectaculair. De bomen zijn wijs en mooi. Er zijn een aantal wonderlijke details aan deze dingen. Over het geheel genomen is dit een beeld dat we graag zouden tegenkomen in ons dagelijks leven. We zouden de kans willen hebben om ergens in de buurt te zitten, te genieten van het perfecte weer en de zwanen in de vijver te zien.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken