Dierenrijk – Zwanen in het bos

Dierenrijk – Zwanen in het bos van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Zwanen in het bos

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Zwanen in het bos van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437683
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Voor degenen die van natuurtaferelen houden, zal dit beeld dat twee zwanen in een bos uitbeeldt zeker je adem benemen. Deze twee zwanen zijn al lang samen. We kunnen ons dit gemakkelijk voorstellen. We kunnen ons de reis voorstellen die hen op dit moment in de tijd heeft gebracht. Door alles heen zijn ze bij elkaar gebleven. Ze zijn hier om samen de buitengewone schoonheid van hun omgeving te waarderen. Dit is een afbeelding die bijna iedereen kan boeien. De details zullen je aandacht trekken. Beschikbaar als canvasmuurkunst of als ontworpen muurkunst.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken