Dierenrijk – Zwart en witte zwanen

Dierenrijk – Zwart en witte zwanen van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dierenrijk – Zwart en witte zwanen

van Jan Keteleer

Dierenrijk – Zwart en witte zwanen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437705
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 gratis verzending!

Omschrijving

Dierenrijk Collectie
© designed by Jan Keteleer

Of ze nu zwart of wit zijn, zwanen zijn enkele van de mooiste dieren die je in de natuur kunt vinden. Ze worden hoog aangeschreven voor hun gratie en majesteit. Ze worden vaak gebruikt als een gunstige vergelijking met mensen of zelfs dingen. De zwart-witte zwanen in dit stuk zijn slechts één element. Ze bewegen zich zachtjes langs een heerlijke watermassa. Een brug en weelderige greens zijn in de nabije afstand. Dit is een scène waardoor we willen stoppen en het moment willen opnemen. Het transporteert ons naar een speciaal plekje. Beschikbaar als producten voor kunst aan de muur, t-shirts of binnenhuisinrichting.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken