Digitaal schilderij Klassieke Poldermolen

van Photo Henk van Dijk

- Werkcode: 658 994

Photo Henk van Dijk over Digitaal schilderij Klassieke Poldermolen

Digitaal kunstwerk van Bosman Poldermolen in de Harger- en Pettemerpolder. Het Bosman-molentje is een kleine poldermolen die in 1929 door Bas Bosman in de Nederlandse plaats Piershil is ontwikkeld en daarna overal in de wereld toegepast. Ze worden nog steeds gemaakt in Piershil.
Digitaal schilderij Klassieke Poldermolen vind je in de categorieën Digitale Kunst, Fotografie, Hargen aan Zee, Landschappen, Molens, Noord-Holland, Petten, Polderlandschap, Postimpressionisme, Schilderijen, Schoorl en Schoorlse Duinen.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Digitaal schilderij Klassieke Poldermolen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Digitaal schilderij Klassieke Poldermolen van Photo Henk van Dijk

Koop dit digital art werk Digitaal schilderij Klassieke Poldermolen van Photo Henk van Dijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 658 994
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden