Ditlev Blunck - Kindertijd. uit de serie de vier tijdperken van de mens - 1845 (1/4)

Ditlev Blunck - Kindertijd. uit de serie de vier tijdperken van de mens - 1845 (1/4) van Atelier Liesjes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ditlev Blunck - Kindertijd. uit de serie de vier tijdperken van de mens - 1845 (1/4)

van Atelier Liesjes

Ditlev Blunck - Kindertijd. uit de serie de vier tijdperken van de mens - 1845 (1/4) van Atelier Liesjes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 616979
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Blunck schilderde vier delen uit het leven van de mens, de man. In elk van de schilderijen uit het vierluik zien we een baby, een jongen, een volwassen vent en een oude kerel in een boot met wie zijn leven op dat moment omringt als zijn moeder, vrouw en kinderen of gezin en zijn kleinkind.

Ditlev Conrad Blunck (Münsterdorf, 22 juni 1798 - Hamburg, 7 januari 1853) was een Duits kunstschilder. Als Duitser wordt hij doorgaans gerekend tot de Deense Gouden Eeuw. In 1828 begon Blunck een lange studiereis, die hem via Berlijn, Dresden en München uiteindelijk in Rome bracht. Aanvankelijk schilderde hij vooral genrewerken en portretten in de typisch Deens-realistische stijl, met wortels in de romantiek.

In 1841 werd hij wegens homoseksuele handelingen uit Denemarken verbannen. Als gevolg hiervan verliet hij het land en nam hij zelfs de wapens op tegen Denemarken in de Eerste Sleeswijkoorlog (1848-1852). Ondanks dat hij in Denemarken persona non grata was, kreeg hij de opdracht van koning Christian VIII van Denemarken om de vierdelige cyclus "The Ages of Man" te schilderen voor de Royal Painting Collection.

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Atelier Liesjes profielfotoKunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schiderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Alle werken