Dockland van Jeroen de Jongh

Werkcode: 166 833 Kopieer de werkcode

Jeroen de Jongh profielfoto HafenCity is een stadsdeel van de Duitse stad Hamburg, centraal gelegen in het district Hamburg-Mitte. HafenCity wordt gevormd door een aantal riviereilanden van de Elbe, waaronder Kehrwieder en Wandrahm en de oude haven Großen Grasbrooks, gelegen op het voormalige riviereiland Grasbrook.

In HafenCity wordt de oude vrije handelszone van de Hamburgse haven terug grootschalig herbevolkt door herinrichting van de ruimte met kantoren, hotels, woningzones en openbare bouwwerken met als landmark de Elbphilharmonie. De bedoeling is het bewonersaantal van net geen 2.000 in 2013 binnen een termijn van circa 10 jaar tot 12.000 te laten stijgen, met kantoorruimtes voor 45.000 werknemers. Dit masterplan voor stadsontwikkeling wordt door zijn omvang tot de grootste van Europa gerekend, en is deels geïnspireerd door Docklands in Londen.

HafenCity is daarmee het jongste stadsdeel van de stad. Het werd op 1 maart 2008 gevormd, als het resultaat van de wetgeving "Gesetz über die räumliche Gliederung der Freien und Hansestadt Hamburg) - RäumGlG". Het cultureel werelderfgoed Speicherstadt is door de aangepaste stadsdeelgrenzen ook gelegen in HafenCity, waar het vroeger een onderdeel was van de Altstadt.

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Welcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Meer weten over Jeroen de Jongh?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Joke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Uitstekende service. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Flyovermanagement Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Vriendelijk, goede service, hebben gevoel over het doen van zo'n waardevolle aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Richard Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel mooi en goed ingepakt
.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
F. van den Burg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
John Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Johannes Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima kwaliteit en volgens de afgesproken levertijd in huis!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Marcel Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden
Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Brigitte Meijer Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit gemakkelijk in elkaar te zetten en heel veel keus. Blij met mijn niet meer saaie muren!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
E.J.K. Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede communicatie over de uitvoring van de (speciale) order, snelle levering (binnen 2 dagen), goed verpakt en verzonden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Maeike Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Service & prachtwerk
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Esther Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
E.A.Balk Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kunstwerk voldoet aan verwachting
Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Dockland van Jeroen de Jongh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden