Dockside Seward

van Maikel Claassen Fotografie

- Werkcode: 167 964

Maikel Claassen Fotografie over Dockside Seward

Tijdens een dag cruise door Kenai Fjords National Park in Alaska voeren we door het leefgebied van walvissen, zeeleeuwen en puffins. Het was zo ongelooflijk mooi om de dieren in hun natuurlijk leefgebied te mogen aanschouwen.
We bezochten Holgate Glacier, een spectaculair actieve rivier van ijs. Bij terugkomst ontdekte ik een perfecte fotospot om de dag af te sluiten bij de havendok van Seward. Het omringde gletsjerlandschap schildert een dramatisch portret van de ruige bergen af. Alle elementen die je nodig hebt om je dag goed af te sluiten.
Dockside Seward vind je in de categorieën Abstract, Alaska, Bergen, Fotografie, Gletsjers, Graphics, Havens, Landen & Reizen, Modern, Natuur en Weer, Seward (Alaska), Stilleven, Urban / Street, Wolken en Zonsondergang.
Maikel Claassen Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maikel Claassen Fotografie

Maikel Claassen is een reis- en landschapsfotograaf geboren in Helmond, Nederland. Tegenwoordig is zijn basis in Geldrop van waar hij jaarlijks de mooiste korte en lange trips maakt naar verschillende delen van de wereld. Zijn liefde en passie voor reizen en natuur komt terug in zijn fotografie.

Alle werken van Maikel Claassen Fotografie


Waarom je kiest voor Dockside Seward als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Dockside Seward van Maikel Claassen Fotografie

Koop de foto Dockside Seward van Maikel Claassen Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 167 964
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden