Dodge DU 1935 Sedan Digitaal schilderen in aquarel van Andreea Eva Herczegh

Werkcode: 830 339 Kopieer de werkcode

Andreea Eva Herczegh profielfoto De Dodge Brothers richtten hun bedrijf Dodge Brothers Motor Vehicle Company op in 1914, nadat ze bij Ford hadden gewerkt als motorenbouwers. In 1928 nam Chrysler Fargo Trucks en Dodge Brothers over.
In 1935 lanceerden ze de Dodge DU, die niet alleen een herziene smallere grille had, maar ook een lagere daklijn, een lagere vloer en parkeerlichten gemonteerd op de voorste spatbordschorten. De 1935 DU heeft een 217.8 cubic-inch Straight-6 die 87 pk ontwikkelt. Hij had een nieuwe innovatie van een verborgen radiateurdop. De basisprijs van het model was $770. De productie van de coupé cabriolet bedroeg slechts 950 stuks.

Foto genomen op een Retro Car show, twee keer per jaar gehouden in mijn woonplaats, waar deze prachtige klassieke auto's worden tentoongesteld en het evenement wordt afgesloten met een grote parade door de stad.
De foto werd vervolgens digitaal geschetst en geschilderd in aquarel.

Dit werk wordt aangeboden door Andreea Eva Herczegh

Hallo! Mijn naam is Andreea Eva Herczegh en ik ben een fotograaf met een interesse in architectuur, reizen en natuur, podiumkunsten en straatfotografie, met een passie voor zwart-wit.

Architectuurfotografie is voor mij het vastleggen van de lijnen, rondingen, vormen en omgeving van gebouwen en structuren uit verschillende tijden en plaatsen.
Ik ben een stadsmens, maar af en toe roept de natuur ;-) en ga ik op pad om foto's te maken van prachtige landschappen die me raken en van de wonderbaarlijke wezens waarmee we de wereld delen.
Bij het fotograferen van muziekconcerten of festivals en theatervoorstellingen ben ik voortdurend op zoek naar die uitdrukking of dat gebaar dat emotie oproept, die bepaalde scène die een verhaal vertelt of dat dramatische lichteffect.
Bij straatfotografie probeer ik het leven in de stad vast te leggen, zoals het zich voor me ontvouwt, terwijl ik ook probeer een scène op te zetten en het contrast te vinden.
Reizen is voor mij een enorm plezier, een bron van educatie en energie, die mij geweldige kansen heeft geboden om verschillende culturen en omgevingen te observeren en vast te leggen, wat in feite al het bovenstaande omvat.

Hier zijn mijn fine art prints en producten van foto's van mijn lens aan uw muren, voor uw huis en kantoor kamers muurkunst, om hopelijk inspiratie voor uw huis decor en interieur design.


Alle beelden zijn Copyright ©2021 Andreea Eva Herczegh. Alle rechten voorbehouden. Het kopiëren en / of verspreide

Meer weten over Andreea Eva Herczegh?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Joyce
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Marina
Nederland
5 / 5

Superbedrijf! Een hele persoonlijke benadering, waarbij dat wat onmogelijk leek voor ons mogelijk werd gemaakt. Behang is van prima kwaliteit, keurig verpakt. Wij hebben Werk aan de muur inmiddels aan meerdere mensen aangeraden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Gerard W.
Nederland
5 / 5

Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
Susanne
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Mooie site met erg veel keuze in prachtige foto's. Bestellen gaat makkelijk en prettig contact met het bedrijf.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Cor
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Menno
Nederland
5 / 5

Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Lizzy Janssen
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Marcel
Nederland
5 / 5

Super!
Mooie print. Goede kwaliteit behang. Goede service (meedenken in mogelijkheden). Snel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit Popart kunstwerk Dodge DU 1935 Sedan Digitaal schilderen in aquarel van Andreea Eva Herczegh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden