Dolce Vita Series - Piazza del Campo - Siena/Sienna

Dolce Vita Series - Piazza del Campo - Siena/Sienna van juvani photo

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dolce Vita Series - Piazza del Campo - Siena/Sienna van juvani photo

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 60034
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
140 gratis verzending!

Omschrijving

Panorama compositie van het befaamde Piazza del Campo plein in Siena (Sienna), Toscane - Italie. Piazza del Campo is meermaals uitgeroepen tot het mooiste plein van de wereld, met bezienswaardigheden als het Palazzo Pubblico, stadhuis en museum, en de Torre del Mangia. Het plein is waaiervormig ingedeeld in 9 segmenten, naar de 9 gilden die de stad vroeger bestuurden. Deze verdeling is terug te zien in het plaveisel van rode baksteen die wordt afgewisseld met lichte stroken travertijn.

Het plein is het meest bekend van de Palio delle contrade wordt gehouden, een paardenrace die plaats vindt op 2 juli en 16 augustus.

De foto's zijn al een paar jaar oud, en door de sepia-tint krijgt het een tijdloos karakter. Deze kijkplaat wordt met de jaren dus steeds interessanter om naar te kijken!

Uit de DOLCE VITA serie van juvani photo | digital art; een set mediterrane sfeerplaten die het zomerse gevoel brengen danwel vasthouden bij gebrek aan "il belpaese". Doet het dus ook vast goed aan de muur in een Italiaans restaurant, of een delicatessenwinkel.

Over juvani photo

juvani photo profielfotojuvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!

Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven, maar ook de schoonheid van verval.

Antwerpen is een populair album in mijn collectie, evenals de klassieke Vespa beelden.

De mediterrane sfeer vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre.

In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Werk gekocht? Deel het resultaat met #juvani_photo of tag @juvani_photo

Alle werken