Domburg Beach at the Blue Hour

Domburg Beach at the Blue Hour van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 93829

Domburg Beach at the Blue Hour van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Deze foto van een zonsondergang op het strand van Domburg is gemaakt op een avond in maart 2014.
Domburg is een gezellig kustplaatsje in de provincie Zeeland en maakt onderdeel uit van het eiland Walcheren. Domburg is de oudste badplaats van Walcheren en de op twee na oudste badplaats van Nederland. Op het strand staan vele palenrijen die zeer fotogeniek zijn voor landschapsfoto?s. Ook het grillige duinlandschap en het bijzondere licht maken Domburg aantrekkelijk. Grotere plaatsen in de buurt zijn bijvoorbeeld Middelburg en Vlissingen.
De foto is gemaakt met behulp van een statief, afstandsbediening en een 4-stops grijsfilter. De gehanteerde sluitertijd is 61 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken