Donkere Tunnel in Verlaten Citadel.

Donkere Tunnel in Verlaten Citadel. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Donkere Tunnel in Verlaten Citadel. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381878
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!

Omschrijving

Het complex waar ik deze foto op heb gemaakt, is een groot deel van de geschiedenis geweest. Dit is een foto genomen in een opslagfaciliteit van de verlaten Citadel van Alessandria.

De Citadel van Alessandria werd gebouwd door Carlo Emanuele III, koning van Sardinië in 1732 en geëindigd door Napoleon in 1808. Met zijn 74 hectare vertegenwoordigt het een van de grootste voorbeelden van achttiende-eeuwse vestingwerken met bastions in Europa en een van de weinige die nog steeds bestaat vandaag. De Citadel was het toneel van verschillende belangrijke momenten voor de Italiaanse en Europese geschiedenis. Het was een van de meest spectaculaire forten van het Napoleontische rijk en het rijkste arsenaal van Europa. Tijdens het Risorgimento-tijdperk (Italiaanse vereniging) was het een symbool van revolutionaire bewegingen ten gunste van de grondwet.

Lees meer over de geschiedenis van de Citadel en bekijk meer foto's op mijn blog:
https://romanrobroek.nl/photographing-the-citadel-of-alessandria/

Over Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een 31 jarige fotograaf uit het mooie zuiden van Nederland. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plekken.

Alle werken