Donkere Tunnel in Verlaten Citadel.

Donkere Tunnel in Verlaten Citadel. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Donkere Tunnel in Verlaten Citadel. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381878
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Het complex waar ik deze foto op heb gemaakt, is een groot deel van de geschiedenis geweest. Dit is een foto genomen in een opslagfaciliteit van de verlaten Citadel van Alessandria.

De Citadel van Alessandria werd gebouwd door Carlo Emanuele III, koning van Sardinië in 1732 en geëindigd door Napoleon in 1808. Met zijn 74 hectare vertegenwoordigt het een van de grootste voorbeelden van achttiende-eeuwse vestingwerken met bastions in Europa en een van de weinige die nog steeds bestaat vandaag. De Citadel was het toneel van verschillende belangrijke momenten voor de Italiaanse en Europese geschiedenis. Het was een van de meest spectaculaire forten van het Napoleontische rijk en het rijkste arsenaal van Europa. Tijdens het Risorgimento-tijdperk (Italiaanse vereniging) was het een symbool van revolutionaire bewegingen ten gunste van de grondwet.

Lees meer over de geschiedenis van de Citadel en bekijk meer foto's op mijn blog:
https://romanrobroek.nl/photographing-the-citadel-of-alessandria/

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken