Donkere Tunnel in Verlaten Citadel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 381878

Roman Robroek over Donkere Tunnel in Verlaten Citadel.

Het complex waar ik deze foto op heb gemaakt, is een groot deel van de geschiedenis geweest. Dit is een foto genomen in een opslagfaciliteit van de verlaten Citadel van Alessandria.

De Citadel van Alessandria werd gebouwd door Carlo Emanuele III, koning van Sardinië in 1732 en geëindigd door Napoleon in 1808. Met zijn 74 hectare vertegenwoordigt het een van de grootste voorbeelden van achttiende-eeuwse vestingwerken met bastions in Europa en een van de weinige die nog steeds bestaat vandaag. De Citadel was het toneel van verschillende belangrijke momenten voor de Italiaanse en Europese geschiedenis. Het was een van de meest spectaculaire forten van het Napoleontische rijk en het rijkste arsenaal van Europa. Tijdens het Risorgimento-tijdperk (Italiaanse vereniging) was het een symbool van revolutionaire bewegingen ten gunste van de grondwet.

Lees meer over de geschiedenis van de Citadel en bekijk meer foto's op mijn blog:
https://romanrobroek.nl/photographing-the-citadel-of-alessandria/
Donkere Tunnel in Verlaten Citadel. vind je in de categorieën Alessandria (stad), Architectuur, Citadel (bouwwerk), Fotografie, Geschiedenis, Italië, Napoleon (personage), Opslag (bewaren), Ramen, Tunnel en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Donkere Tunnel in Verlaten Citadel. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Donkere Tunnel in Verlaten Citadel. van Roman Robroek

Koop de foto Donkere Tunnel in Verlaten Citadel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 381878
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.